FORMULAR DE INCARCARE DESCARCARE DESEURI NEPERICULOASE PDF

Formular de incarcare – descarcare deseuri nepericuloase A4. Contract number, Contract ID, Goods and services contracted, Contract status, Contract start date, Contract end date, Amount. formular-incarcare-descarcare-deseuri-nepericuloase/ T+00

Author: Faekus Dulabar
Country: South Sudan
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 20 November 2014
Pages: 444
PDF File Size: 3.78 Mb
ePub File Size: 16.90 Mb
ISBN: 163-9-81295-552-8
Downloads: 73831
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zukazahn

Fixarea pe suporii metalici se va realiza cu ajutorul unui stelaj metalic amplasat pe suportul metalic de susinere al descrctorului. Dac sunt utilizate mijloace de transport pe cile de circulaie, o distan de securitate suficient sau mijloace de protecie adecvate trebuie prevzute pentru ceilali utilizatori ai locului. Participanii la fazele de urmrire a calitii lucrrilor vor fi anunai de ctre executant, fie direct, fie prin intermediul beneficiarului. TSI-urile au grupa de conexiuni Dyn5.

Descrctoare kV Se prevede montarea a 17 descrctoare n staia de kV din care 6 la bornele de kV ale transformatoarelor de putere i 2 pe nulul trafo i care au urmtoarele caracteristici: IEC clasa 1. Pentru recepia montajului echipamentelor primare se vor efectua: Curso de Anlise Vol. Anexa 1 2Impactul asupra apei Echipamentele achiziionate in cadrul prezentei lucrri nu produc ageni poluani pentru apele sub i supraterane. Atunci cnd este necesar, trebuie utilizate surse de lumin portabile, protejate contra ocurilor.

Celulele de msur se vor echipa cu terminale numerice de comand- control, protecie cu funcii SCADA incluse. Acestea vor avea minim urmtoarele funcii principale: Panourile de semnalizare trebuie s fie realizate dintr-un material suficient de rezistent i s fie amplasate n locuri corespunztoare.

Msurile menionate anterior vor trebui evaluate de firma executant n vederea formulrii propunerilor i a adoptrii opiunilor specifice pe care respectiva firm va trebui s le identifice n mod independent pe baza propriei experiene n vederea asigurrii siguranei i sntii muncitorilor de pe antier. La proiectarea, realizarea i alegerea materialului i a dispozitivelor de protecie trebuie xe se in seama de tipul i puterea energiei distribuite, de condiiile de influen externe i de competena persoanelor care au acces la pri ale instalaiei.

Fixarea separatorului pe suportul metalic se va realiza prin intermediul unui stelaj metalic cu uruburi i piulie conform planelor ataate, iar dispozitivele de acionare se vor prinde de un stelaj metalic cu uruburi incluse n dispozitiv.

Calcul INCARCARE ZAPADA – [XLS Document]

Specificul lucrrilor de trasare implic axarea fundaiilor noi i a elementelor de fixare nglobate n beton armturi, uruburi de fundaii, etc. Accesul pe neperifuloase suprafa de material care nu are o rezisten suficient nu este permis dect dac se folosesc echipamente sau mijloace corespunztoare, astfel nct lucrul s se desfoare n condiii de siguran.

  ATRESIA ESOFAGICA CLASIFICACION PDF

Se reseuri folosirea de produse fr certificarea calitii lor. Fiecare TSI se va lega printr-o band de OL de 40×5 mm2, la banda reelei de egalizare a distribuiei potenialelor. Distanele de amplasare, fa de restul obiectivelor sunt cele admise de norme conf. Pentru lucrrile aferente realizrii acestui proiect sunt necesare lucrri de construcii provizorii pentru: We share information about your activities on the site with our partners and Google partners: Tensiunea operativ n staie este de Vcc.

Toate aceste elemente vor servi, in final, la intocmirea Cartii Tehnice a Constructiei, iar transmiterea spre aprobarea Administratorului de Proiect constituie conditie pentru emiterea Procesului Verbal de terminare a stadiului fizic de realizare a d.

Leziuni ale aparatului auditiv Utilizarea echipamentelor care produc cldur. Legarea la pmnt a fiecrui descrctor se realizeaz ntre borna special prevzut constructiv la baza acestuia i suportul su metalic prin intermediul contorului de dde a descrcrilor, conform planului de montaj mai sus menionat. Shivaji the Great Vol.

art of assembly language programming by randall hyde pdf converter

Remember me Forgot password? Contorizarea energiei electrice se va face pe fiecare circuit pentru energia activ i reactiv ntr-o singur direcie.

Pentru realizarea canalelor interioare de cabluri si nlocuirea celulelor i cablurilor de 20kV, se vor executa lucrari formulzr provizorat, pentru asigurarea alimentarii cu energie electrica a tuturor consumatorilor, pe baza unui program de retragere din exploatare aprobat de beneficiar. Lucrrile din prezentul proiect constau n lucrri de turnare fundaii noi n incinta staiei kV pentru aparataje si echipamente electrice. Au fost identificate, printre altele, situaii care ar putea determina prezena simultan sau succesiv pe antier a mai maultor firme sau a unor executani independeni, i msurile aferente de prevenire care deriv din astfel de situaii.

Transportul se realizeaz prin mijloace de transport proprii sau prin societatea valorificatoare. IEC clasa dwseuri ocuri conf.

art of assembly language programming by randall hyde pdf converter – PDF Files

Protecia mpotriva radiaiilor Instalaiile proiectate nu produc radiaii poluante pentru mediul nconjurtor, oameni sau animale. Sistemul de msurare a energie electrice vor fi deaeuri cu contoare electronice care se vor introducere n sistemul SCADA. Modul de racordare a cablurilor de 24kV edseuri transformatorul de putere sunt prezentate n planurile ataate.

  BE WISE AS SERPENTS SPRINGMEIER PDF

Modalitatea de delimitare a zonei de lucru: Cldire corp comand, cabine de relee, cldire personal n jurul cldirii corpului de comand se va realiza la o distan de 0,8 m de fundaie un contur de electrozi legai cu restul instalaiei.

Trebuie luate msuri pentru a asigura evacuarea, pentru ngrijiri medicale, a lucrtorilor accidentai sau victime ale unei mbolnviri neateptate.

Legarea la pmnt a carcasei fiecrui transformator i a cutiilor de conexiuni se realizeaz ntre borna special prevzut constructiv la baza acestora i suportul metalic, prin intermediul unui conductor flexibil de cupru de 95 mm2.

Cerine de securitate a muncii pentru contractant i personalului acestuia: Fixarea se va realiza cu ajutorul uruburilor de un stelaj metalic amplasat pe suportul metalic de susinere al descrctorului. De asemenea se va monta o celul de rezerv complet echipat. Arsuri Utilizarea aparaturilor sau a mijloacelor care produc gaze de eapament Inhalarea de gaze de eapament Dimensiunea redus sau iluminarea insuficient a locului.

Montarea numai la una din celulele de msur a unui analizor de energie electric conform SR EN Testul final sub tensiune la punerea n funciune se va ncheia cu proba de 72 ore de funcionare contiunu. Racordurile de la echipamente i conexiunile dintre echipamente vor fi realizate cu cte un conductor pe faz. Tehnologia de execuie a lucrrilor Lucrrile de nlocuire panouri prefabricate de gard, nlocuire dale deteriorate i fixare rastele noi la canalele existente de cabluri, turnare fundaii noi pentru stlpi i supori de Lucrarea nr.

Documente care au stat la baza elaborrii lucrrii Elementele care stau la baza elaborrii prezentului proiect sunt urmtoarele: Cerine de securitate a muncii pentru instalaii i organizarea de antier a Executantul va prezenta coordonatorului n materie de securitate i sntate desemnat, propriul plan de securitate i sntate ntocmit potrivit prevederilor art. Protectia asezarilor umane si a altor obiective de interes public: