EXERCITII DE YOGA TIBETANA PDF

Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! – Almeea Top 20 Yoga Poses For Back Pain: Suffering from back pain? If yes. Christopher S. Kilham – Exerciţii de yoga tibetană. Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! Five Tibetan Rites Poziții Yoga, Secvențe Yoga, Yoga Fitness, Fitness Pentru.

Author: Nagal Kazibei
Country: Bulgaria
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 18 March 2008
Pages: 369
PDF File Size: 10.21 Mb
ePub File Size: 4.94 Mb
ISBN: 633-2-43462-439-6
Downloads: 51347
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voodoozilkree

Revin-o la pozitia dreapta intiala pentru a nu-ti pierde stabilitatea si sa simti ca ametesti. Daca te vei culca imediat, va fi acelasi sentiment ca si cum ai bea o cana de cafea. Incepi inhalarea, stai sprijinita in degetele tihetana la picioare, indreapta picioarele, arcuieste-ti spatele tibetaba lasati capul pe spate.

La a doua repetitie a exercitiului incearca sa tii ochii inchisi pentru a vedea diferenta si daca te poti relaxa mai mult. Tine ochii deschisi pentru a-ti mentine echilibrul.

Exercitii de Yoga Tibetana – PDF Free Download

Tine barbia in pamant si inchide ochii. Prin exersarea acestor ritualuri se va creea si o curatire a sistemului limfatic si se vor elibera si mai multe toxine din corp factorul principal in accelerarea imbatranirii. Repetati exerrcitii de cel mult tre ori.

La inceput ai nevoie sa gasesti locul cel mai potrivit unde trebuie sa pui mainile si picioarele pentru a reusi un V complet. Inhaleaza, ridica capul, lasa-l pe spate, indoie mainile in spate, cu palmele in sold, lasandu-se grele, pozitie relaxata. Iti vor defini postura, creand o spinare mai flexibila exdrcitii a unui copil. Mentine pozitia, expira si revino la pozitia de culcat. Dupa ce ai exersat de 21 de ori aceasta miscare, incerca sa mai faci cateva pentru a invata cum sa-ti menti echilibrul cand treci de la o pozitie la cealalta.

Simti cum iti bate inima puternic si sangele circula intens? In concluzie reprezinta o buna metoda de detoxifiere, de aceea la prima “sedinta” corpul se va simti putin slabit, tocmai din cauza acestor detoxifiari.

  EPME STUDY GUIDE PDF

Incepi expiratia, revino la pozitia initiala. Cand te opresti din ecercitii inspira cat mai mult aer, pana simti ca nu mai are exercitji intra. Cand incepi exercitiul indoaie picioarele pana simti ca muschii abdominali se contracta. Lasa-ti capul aplecat in fata, incepi inhalatia, ridica fundul de pe podea in timp ce indoi genunchi si lasa-ti tot corpul sa se sprijine in maini, in timp ce iti ridici fundul si picioarele pana cand se creeaza o linie paralela a spatelui cu podeaua si lasa-ti capul pe spate.

Apoi faceti o respiratie lunga, lenta si relaxati-va. Inspira cand ve ridici, expira cand revii la pozitie.

Exercitii de Yoga Tibetana

Aplecati-va exerccitii fata in timp ce expirati, punind miinile pe genunchi. Cand te lasi pe spate, aceeasi regula, nu forta, lasa-l sa cada normal, atat cat ii este permis. Mentine aceasta pozitie pana cand bataile inimii si circulatia revine la normal. Daca faci acest exercitiu inainte de eercitii, asigura-te ca mai ai 30 sau 45 de minute inainte de culcare. Dupa ce ai facut prima data exercitul de 21 de ori relaxat, repeta-l dar fara oprire.

Your consent to our cookies if you continue to use this website. Exercitii Crystal Cristal reports. Exercitiul se face de 21 de ori.

Privirea inainte, nu te focusa pe ceva anume, lasa-ti ochii relaxati privind tot ce ii iese in cale, in timp ce te misti. Dupa ce ai finalizat si ultimul exercitiu, lasa-te relaxata pe podea, pe burta, cu mainile si picioarele formand o cruce. Un sistem endocrin echilibrat este secretul unei vieti mai lungi, al energiei, sanatatii si al tineretii. Faceti o respiratie lunga si profunda, inspirind pe nas.

Incepi expiratia, indoaie picioarele si spatele, ridica fundul pana cand se formeaza un V cu deschizatura spre podea. Dupa ce ai facut pentru prima data exercitul incerca sa-l mai repeti o data fara oprire.

  LIBRO IMAGEN VENDEDORA VICTOR GORDOA PDF

Repeta de 21 de ori. Stai in picioare, relaxata, cu mainile ridicate la nivelul umerilor si formeaza o miscare in directia inversa a acelor de ceas. Exercitii de Mindfulness Psihologie. Eventual poti inclina si yota umerii pentru a ajuta pozitia.

Tinindu-va respiratia si mentinind contractati muschii abdominali, intoarceti-va drepti, cu miinile pe solduri. O executare perfecta a acestor exercitii va reduce cateva kilograme de pe mijloc, loc unde te plangi intotdeauna cand ajungi la varsta a doua. Mai tineti respiratia pentru citeva secunde. Stai in pozitia de ingenichiere, insa cu restul corpului drept, mainile pe langa corp si barbia in piept. Apoi lasa-ti capul intr-o parte si mentine aceasta pozitie de culcat timp de 1 minut, relaxata.

Beneficiile 5 Tibetane 1. Complex de Exercitii Baschet Full description. Medicina Tibetana a guide to natural healing. Inspira xe te lasi pe spate, expira cand te lasi pe fata. Dupa ce ai repetat aceasta miscare de 21 de ori, incearca sa mai faci o data exercitiu fara oprire.

Remember me Forgot password? In sfirsit, cu picioarele apropiate si cu miinile pe soldurifaceti doua respiratii lungi si profunde, inspirind pe nas si expirind pe gura cu buzele in forma de O.

In aceasta pozitie, expulzati tot aerul din dd, pina cind abdomenul va fi complet contractat inauntru. Cu cat vei exersa mai mult timp acest ritual incearca sa aduci cat mai aproape picioarele la nivelul stomacului. Apleca capul cat sa fie in linie cu pieptul si incearca sa pui picioarele cu talpile pe podea.