EXERCITII DE YOGA TIBETANA PDF

Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! – Almeea Top 20 Yoga Poses For Back Pain: Suffering from back pain? If yes. Christopher S. Kilham – Exerciţii de yoga tibetană. Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! Five Tibetan Rites Poziții Yoga, Secvențe Yoga, Yoga Fitness, Fitness Pentru.

Author: Faern Fenrizragore
Country: Cambodia
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 9 March 2012
Pages: 245
PDF File Size: 13.25 Mb
ePub File Size: 1.64 Mb
ISBN: 485-4-97465-862-7
Downloads: 53397
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Guzragore

Medicina Tibetana a yga to natural healing. Exercitii Crystal Cristal reports. Dupa ce ai facut prima data exercitul de 21 de ori relaxat, repeta-l dar fara oprire.

Va imbunatatii tonusul 4. Repetati exercitiul de cel mult tre ori.

Repeta de 21 de ori. Incepi cea de-a doua inhalatie si repeta de 21 de ori. Incepi expiratia, revino la pozitia initiala. Stai cu genunchi si palmele sprijinite de podea. Iti vor defini postura, creand o spinare mai flexibila ca a unui copil.

Incepi expiratia si revin-o la miscarea initiala. Revin-o la pozitia dreapta intiala pentru a nu-ti pierde stabilitatea si sa simti ca ametesti. Mentine pozitia, expira si revino la pozitia de culcat. Expirati pe nas sau pe gura formind cu buzele litera O. La a tibrtana repetitie a exercitiului incearca sa tii ochii inchisi pentru a vedea diferenta si daca te poti relaxa mai mult.

Stai in pozitia de ingenichiere, insa cu restul corpului drept, tibetaba pe langa corp si barbia in piept. Apoi lasa-ti capul intr-o parte si mentine aceasta pozitie de yga timp de 1 minut, relaxata. Inspira cand te lasi pe spate, expira cand te lasi pe fata.

Apleca capul cat sa fie in linie cu pieptul si incearca sa pui picioarele cu talpile pe podea.

  COURS DE MICROCONOMIE L2 PDF

De retinut este faptul ca trebuie sa inspiri incet ca si cum ai mirosi un parfum, nu repede. Apoi faceti o respiratie lunga, lenta si relaxati-va. Medicina Tibetana 3 Medicina tibetana 3. Pune mainile sub tibteana pentru a crea mai mult confort si pentru a usura putin exercitiul.

Remember me Forgot password? Inspira pana simti ca iti umpli stomacul si expira pana consideri ca a iesit tot aerul din stomac.

In acest mod nu vei mai simti senzatia ca inca te invarti si iti vei recapata echilibrul. Privirea inainte, nu te focusa pe ceva anume, lasa-ti ochii relaxati privind tot ce ii iese in cale, in yogw ce te misti. Exercitii de Mindfulness Psihologie. Cand te lasi pe spate, exercitiu regula, nu forta, lasa-l sa cada normal, atat cat ii este permis.

Prin exersarea acestor ritualuri se va creea si o curatire a sistemului limfatic si se vor elibera tibettana mai multe toxine din corp factorul principal in accelerarea imbatranirii. Inspira cand te ridici de la podea si expira cand cand revi la pozitie.

In sfirsit, cu picioarele apropiate si cu miinile pe soldurifaceti doua respiratii lungi si profunde, inspirind pe nas si expirind pe gura cu buzele in forma de O.

Exercitii de Yoga Tibetana – PDF Free Download

Mai tineti respiratia pentru citeva secunde. SITE To ensure the functioning of the site, we use tubetana. Tinindu-va respiratia si mentinind contractati muschii abdominali, intoarceti-va drepti, cu miinile pe solduri. Cu cat vei exersa mai mult timp acest ritual incearca sa aduci cat mai aproape picioarele la nivelul stomacului. Nicio parte a corpului in afara de degetele de la picioare si palme nu trebuie sa atinga podeaua.

Tine ochii deschisi pentru a-ti mentine echilibrul. In aceasta pozitie, expulzati tot aerul din corp, pina cind abdomenul va fi complet contractat inauntru. In concluzie reprezinta o buna metoda de detoxifiere, de aceea la prima “sedinta” corpul se va simti putin slabit, tocmai din cauza acestor detoxifiari.

  IPSS ESPAOL PDF

Complex de Exercitii Baschet Full description. Dupa ce ai exersat de dde de ori aceasta miscare, incerca sa mai faci cateva pentru a invata cum yga menti echilibrul cand treci de la o pozitie la cealalta.

Exercitii de Yoga Tibetana

Cand incepi exercitiul indoaie picioarele pana simti ca muschii abdominali se contracta. Fa cateva exercitii de incalzire a incheieturilor de la maini inainte de a incepe ritualul.

O executare perfecta a acestor exercitii va reduce cateva kilograme de pe mijloc, loc unde te plangi intotdeauna cand ajungi la varsta a doua. Dupa ce ai facut pentru prima data exercitul incerca sa-l mai repeti o data fara oprire. Un sistem endocrin echilibrat este secretul unei vieti mai lungi, al energiei, sanatatii si al tineretii.

Eventual poti inclina si putin umerii pentru a ajuta pozitia. Aplecati-va in fata in timp ce expirati, punind miinile pe genunchi. Stai in picioare, relaxata, cu mainile ridicate la nivelul umerilor si formeaza o miscare in directia inversa a acelor de ceas. La inceput ai nevoie sa gasesti locul cel mai potrivit unde trebuie sa pui mainile si picioarele pentru a reusi un V complet. Dupa ce ai finalizat si ultimul exercitiu, lasa-te relaxata pe podea, pe burta, cu mainile si picioarele formand o cruce.

Exercitiul se face de 21 de ori.