CCM RAMURA COMERT 2011 PDF

Tax Reckoner Uploaded by. Bunuanu Samad financebill Uploaded by. jointariqaslam zinveliu_vasile_florin. Ccm Ramura Comert decembrie , a fost utilizată de asemenea ca instrument de colectare a informaţiilor din construcţii şi comerţ, iar datele de la Inspecţia Muncii arată că tocmai în reprezentative la nivel de ramură, structurile asociative ale CCM. Contract colectiv de muncă. CDI. Cercetare, Dezvoltare, Inovare. 1 Legea 62/ / art alin.2 din Codul Muncii). . Intrucat CCM la nivel de ramura in aplicare la data intrarii in vigoare a Legii fizica pensionara neinregistrata la camera de comert,trebuie sa-i retina pe langa impozit si.

Author: Nalabar Mujas
Country: Botswana
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 17 July 2010
Pages: 389
PDF File Size: 19.7 Mb
ePub File Size: 12.63 Mb
ISBN: 181-8-63966-963-3
Downloads: 29063
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Ganris

Angajatorul raspunde pentru asigurarea acestor conditii, precum si pentru orice prejudiciu produs salariatului, sau raamura alte persoane fizice sau juridice, prin incalcarea acestor obligatii Art 8 alin.

Dar tinand cont ca COR incepe cu 2 deci recunoste studiile superioare si ca in definitiv suna bine, nu vad de ce ai deranja HR-ul. Va multumesc foarte mult. Aceeasi parere am prezentat-o si eu conducatorului unitatii, dar mai aveam nevoie de parerea unui specialist.

Cum justifica absenta de la serviciu? Astfel, Informatiile cerute sub orice forma de catre angajator persoanei care solicita angajarea cu ocazia verificarii prealabile a aptitudinilor, nu pot avea alt scop decat acela de a aprecia capacitatea de a ocupa postul respectiv, precum si aptitudinile profesionale. Declaratia pe propria raspundere nu reprezinta un formular tipizat. Inspectoratul scolar sau directorul liceului? Pentru salariatul detasat, angajatorul de baza completeaza in Revisal, anterior inceperii detasarii, perioada detasarii si denumirea angajatorului la care se face detasarea art.

Pe durata delegarii, angajatul are dreptul la o indemnizatie de delegare calculata potrivit prevederilor legii sau CCM aplicabil, si la plata cheltuielilor de transport si cazare. Buna ziua, Unitatea la care lucrez a participat alaturi de alte cateva la formarea unei noi societati.

Intrucat nu puteti influenta deblocarea, tot ce puteti face este sa urmariti respectivele publicatii pentru a vedea cand apare postul si sa aplicati daca indepliniti cerintele respective.

  BASSI PROHIBIDO PRONUNCIAR SU NOMBRE PDF

Sanctiunea disciplinara se radiaza de drept in termen de 12 luni de la aplicare, daca salariatului nu i se aplica o noua sanctiune disciplinara in acest termen. In acelasi timp persoanele respective mai presteaza pentru firma mama care a contractat proiectul POS DRU o activitate de examinare de cate 2 ore intr-o singura zi.

ITM Bucuresti a publicat in Mai pe inteles, am un angajat pe care l-am lichidat in Pe perioada concediului fara plata CIM suspendatatributiile aferente postului respectiv se repartizeaza altor angajati.

Mentionez ca in continuare indeplineste si atributiile adm de patrimoniu. Important este sa nu ajungeti sa dati banii pe medicamente. Pentru apropfundare va sugerez sa cititi articolele 49 — 54 din Codul Muncii http: In decursul lunii decembrie am fost retrogradata in urma deciziei unei comisii disciplinare, pe care, de altfel, o contest in instanta.

Mentionez ca este vorba de invatamant. Si care mai este diferenta scriptica fata de delegatiile consecutive a cate 5 zile lucratoare, de luni pana vineri, pe acelasi interval de timp? Ce-ati face daca ati lucra intr-o multinationala? Federatiile sindicale reprezentative la nivelul sectoarelor de activitate, conform art. Instanta a dispus anularea decizie si atat.

Care varianta de calcul este corecta? Preavizul expira in data de Referitor la inregistrarea in formularul D, imi pare rau, nu este domeniul meu de expertiza. Asocierea este nociva pentru toate partile: Certificatul de concediu medical se prezinta la unitatea unde are functia de baza, dar aflandu-se in c. Sfatul meu este sa va prezentati pentru a va sustine argumentele in cadrul cercetarii prealabile.

Editorial Legislatie RU

Mi se pare un abuz grosolan din partea angajatorului neluarea in considerare a dreptului meu ca intretinator unic de familie sot-decedat iar in alt caz unde sotia este dar lucreaza in strainatate persoana este considerata unic intretinator de familie pe motiv ca comery se damura dovedi acest lucru.

CCM la nivel de sectoare de activitate si Grupuri de unitati, precum si Actele Aditionale la acestea vor fi publicate in MOR, partea a Va prin grija partilor semnatare. Daca ati fost informata verbal ca vi se va desfiinta postul, inseamna ca s-a referire la postul din centrul de regiune. Inaintea deciziei lucram intr-o pozitie superioara si, implicit, si remuneratia era mai mare.

  BAIXAR SONGBOOK DORIVAL CAYMMI PDF

Sa aveti o zi frumoasa in continuare. Aveti o speta de HR care va framanta? Angajatul a primit o notificare si a semnat ca a fost instiintat in care se specifica faptul ca la data de 15 mai a. Hai, iesiti de pe site! Deci comerf sanctiune nu urmareste un om toata viata.

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Gabi, Sunt usor nelamurit de intrebarea dvs. Referitor la nivelurile de salariazare, imi pare rau dar nu va pot ajuta intrucat nu detin o grila actualizata. Eu am un contract de munca incheiat in care se mentioneaza ca postul meu este intr-un centru de regiune nu e mentionat nimic de punctul de lucru, am lucrat acolo pentru ca acolo am fost trimis.

Din acest gamura nu putem uza de alte forme de angajare decat CIM-ul. CO se efectueaza in baza unei programari colective sau individuale art al. Catrinel, Actualizarea salariului in cazul angajatului cu CIM suspendat se face la reinceperea activitatii.

Mentionez ca m-am adresat ITM-ului pentru ccomert acestei probleme insa au spus ca nu este de competenta lor. Doar trecerea prin anii de facultate nu da dreptul incadrarii pe un post cu cerinte de studii superioare; 2.

Va anticipat pentru raspuns! Minodora, Stabilirea salariului este responsabilitatea Resurselor Umane care v-au facut oferta pentru noul post. Concediul de odihna nefiind perioada de suspendare a CIM, care este temeiul legal pentru angajarea pe perioada determinata, de inlocuitori pentru salariatii aflati in CO? Salariata si-a recunoscut demisia in fata instantei. Am si eu o intrebare pentru dvs: Multumesc inca o data ,anticipat, pentru ajutorul acordat.