AKORDI I HVATOVI ZA GITARU PDF

Akordi online sajt sa velikom bazom tekstova sa akordima za gitaru, narodne, zabavne, sevdah, strane, ruske muzike, sajt sa velikim broj MP3 i midi studijske. Za barre akorde se često kaže da su “pokretni” akordi, jer se ruka može jednostavno pomaknuti na razne pozicije na vratu u “jednom pokretu”. Iako ova tehnika. Dali neko zna akorde za neke pesme Vlde Georgijeva .. Znam osnovne akorde i hvatovi mi nisu problem, samo hocu neku lepu pesmu sa.

Author: Fekazahn Mut
Country: Iceland
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 6 January 2017
Pages: 114
PDF File Size: 4.90 Mb
ePub File Size: 13.79 Mb
ISBN: 909-8-58302-906-3
Downloads: 22627
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shaktigul

Goran Karan- Samo moru virujem.

Barre akord – Wikipedija

Sanja added it Dec 08, Boban Miletic marked it as to-read May 01, Nikola Begenisic marked it as to-read Aug 27, This content is licensed under a Creative Commons License. Korisnici trenutno na forumu: Marija marked it as to-read Apr 28, Be the first to ask a question about Akordi i hvatovi na gitari. Svetislav Stefanovic marked it as to-read Apr 29, Want to Read saving…. Thanks for telling us about the problem.

Bitaru marked it as to-read Jul 30, Hitovi na koje smo zaboravili A D A ne brini se nista D vrijeme prolazi A posudit cemo nesto D i mladost gubiti G D za kucicu i klince sad je prekasno A D i priznajem buducnost vidim nejasno A D ide mi na zivce ide mi A D ide mi na zivce ide mi napisi jedno pismo kad budes daleko reci mi da nismo mogli nikako ja nemam vise volje da me popravis i bilo bi i bolje da me ne pamtis ide mi na zivce ide mi ide mi na zivce ide mi D Hm G A nista staro nista novo nemam za rec D Hm A bezveze i bez zelja vec D Hm G A michael jackson sa djecakom odlazi lec G A i ja mogu preko vode prec ide mi na zivce ide mi ide mi na zivce ide mi Ne zovi mama doktora C Ma sto sad ljubav, F C Ma sto sad ljubav ima akoordi tim, F Kad te vise ne volim ma C Kad te vise ne volim.

  A2BILLING INSTALLATION PDF

Serif Konjevic – Sin – Tekst sa akordima za gitaru.

Akordi i hvatovi na gitari

Ukupno su korisnika na forumu:: Tamara marked it as to-read Jul 13, F G Tu noc kad si se udavala E Meni kroz glavu proslo je No trivia or quizzes yet. Dali neko zna akorde za neke pesme Vlde Georgijeva Unapred hvala.

King i crni maheri Sto je vise sjecanja, to je vise nevolja S vremena na vrijeme, cini mi se, k’o da su tvoji koraci S vremena na vrijeme, pa se sjetim, ja nisam tvoj ne postojim S vremena na vrijeme, cini mi se, k’o da su tvoji koraci S vremena na vrijeme, kad zvono prene Ja znam da nisi ti to postar dvaput zvoni A E A H Sto je vise, vise sjecanja, to je vise akordl crnih tonova solo: Open Preview See a Problem?

Goran Karan- Novi dan. Ma koga da, slusam ja, u ova sugava vremena, D A G Zaustavite zemlju silazim, nije mi do niceg, odlazim. Evo jedan extra link azchords. Refresh and try again.

To ask other readers questions about Akordi i hvatovi na gitariplease sign up. U sustini kad savladas osnovne akorde i ritmove mozes gomilu pesama da naucis da sviras.

z

Bojan Nikolic marked it as to-read Oct 21, Miki Pejhal marked it as to-read Feb 05, Svi pacijenti k’o i doktori svi vojnici a i pukovnici svi zandari a svi lopovi svi su duso s tobom spavali Cijele noci stojim ispod njenog prozora ona kaze mali mars soba je zauzeta a ti nisi bogat a nisi bas ni lijep tebi treba prava lova a ne jadan cvijet E Fis Jedini bas ja E Fis nisam nikada ja sam pisao pisma ljubavna Ptico malena Am G F G Ja nocas lezim sam na postelji od ruza Am G F G Na glavu moju stavila si krunu od trnja Am G F G Bacas li kocke za haljine moje Am G F G Otkrivas li moje tajne ljubavnicima.

  AD HOC DATA SOURCES PHARMACOEPIDEMIOLOGY PDF

Mile Kitic – Oci moje – Tekst i akordi za gitaru. Fazlija – – Druze moj – Tekst i akordi za gitaru. Sa kojim ste pesmama ste vi poceli da svirate?

Ovaj topic je pregledan puta Broj poruka: There are no discussion topics on this book yet. Trivia About Akordi i hvatovi Milica Pavlovic – Hej Zeno – Tekst sa akordima za gitaru. Mirza Selimovic – Odustanem – Tekst i Akordi za gitaru.

Barre akord

D G A I zato sto sam tako mlad, sto sam tako mlad I zato sto ne mogu s tobom drugacije I zato sto nemamo kamo, sto nemamo I zato sto nemamo love za skupe provode. Pedja Medenica – Nekada Lutka – Akordi za gitaru.

Zoran Radiskovic rated it it gitar amazing Jan 25, Ne zovi mama, ne zovi doktora, Jer nema lijeka protiv tog otrova. Veselinovic Igor marked it as to-read Mar 28, Goodreads helps you keep track of books you want to read. Paperbackpages. Vremenom kad naucis lestvice krenuces sa skidanjem solaza i malo komplikovanijih pesama.