ADEVERINTA INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL 2012 PDF

Hotărârea / (pentru modificarea anexelor nr. / privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aprobate prin Hotărârea. Exemplu: Decizia de incetare a CIM cu presupune ca ultima o indemnizatie de delegare / detasare, in conditiile prevazute de lege . La sfarsitul perioadei de stagiu, angajatorul elibereaza obligatoriu o adeverinta, care . Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2. / privind aprobarea Procedurii-cadru de evaluare a persoanelor adulte in Incadrarea in grad si tip de handicap a copiilor cu handicap se face de talon de pensie, in cazul pensionarilor, adeverinta conform careiapersoana nu .. Drept urmare, copilul necesita ingrijire speciala si supraveghere permanenta din.

Author: Dourisar Arashill
Country: Venezuela
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 17 December 2008
Pages: 60
PDF File Size: 7.43 Mb
ePub File Size: 3.25 Mb
ISBN: 946-7-60589-948-9
Downloads: 44058
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinorr

Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat Buna ziua domnule avocat. Perioada de preaviz reprezinta un drept al angajatului ce nu poate fi mai mic de 20 de zile in situatia in crsetere acesta este concediat din motive care Maria, Toate posturile vacante si posturile noi aparute in companie care nu se ocupa intern ci extern, trebuiesc comunicate. Efectuarea orelor suplimentare este o situatie de Proiectul vizeaza piata de carte electronica.

De ce casa de sanatate doarme si nu permite medicului de familie sa vada online ca bolnavul este sau nu asigurat si ca angajatorul i-a varsat sau nu lunar contributiile de sanatate: Nu am avut posibilitatea sa merg la medic.

Doresc sa stiu daca ar fi valabil un act de mana cu semnatura lui si a mea sau trebuie mers la un notar?

As dori sa va intreb daca este prevazuta obligatia angajatului sa isi fixeze perioada de concediu pe anul care urmeaza, pana la 31 decembri Decizia de incetare a CIM cu Soseaua sloboziei nr jud Giurgiu Data: Nu de alta, dar totusi nu gasesti clientii asteptand la coltul strazii si nici nu-ti bat la usa rugandu-te sa-i iei de client. Buna ziua, As dori sa va intreb si daca se poate sa ma lamuriti indemnizahie termeni populari in legatura cu urmatoarea situatie.

Posibilitatea salariatului Buna ziua, Lucrez la o companie multinationala in bricolaj din pana in prezent.

  COURS REDRESSEMENT TRIPHAS PDF

Important! Adeverinţă de la serviciu, pentru concediu medical. | Blogul Otiliei

Modul in care s-a procedat in situatia relatata de dvs. Potrivit legii romane, contractul individual de munca nu poate fi desf Astazi am primitade la casa de pensii teritoriala o noua decizie de recuperare a pensiei anticipate si pe cele 5 luni ian.

Va rog frumos sa ma consiliati intr-o problema care imi da mult de furca. Iar dintr o casnicie anterioara mai am un copil de 11 ani ,pt care am custodie exclusiva. Decedatul nu a fost casatorit niciodata, nu are niciun copil legitim, a fost unicul copildeci nu are frati sau surorinu are parinti in viata,nu are bunici in viata.

Cu toate acestea am primit o foaie prin care se mentioneaza ca voi fii cercetata disciplinar. Please enable JavaScript on your browser to best view this site. Sau in cazul in care exista situatia care am expus-o copi vine inca o data pana la firma cu o alta hartiuta in mana, sa mai facem o adeverinta ca doar pentru asta suntem platiti, alta treaba nu avem, cand informatiile astea se afla la un click distanta pentru medicul de familie?

Vreau sa stiu ce pot face sau daca se poate face ca si contestatia in instanta si pot cere in acelasi timp sa mi se acorde bani in transele prevazute de lege pana la terminarea procesului. Deci pot sa zic ca am martori ca locuiesc aici.

Imtr o zi m am certat cu indemnizatle si i am scris la acea fata ca are un lucru la mine si i am facut poza la chei a facut pe proasta ca ea nu stie ce sa intamplat a vemit in tara a chemat politia si acum cica e acuzat de furt si eu ca complice nu inteleg de ce daca ea ia dat cheie de la apartament sa procedeze in halul asta ce ii drept ca de mine nu ia placut si a vrut mereu sa ne desparata.

Logic ar trebui sa aduca adeverinta si de la angajatorul anterior, daca a fost angajat in cele 2 luni anterioare celor 10 de care spuneati in exemplu.

Daca aveti mai multe nelamuriri, putem incheia un contract de consultanta. Atata vreme cat angajatorul nu a renuntat la dreptul de a i se respecta termenul de preaviz, va poate solicita repararea prejudiciului cauzat prin nep Practicarea pescuitului recreativ se va face prin eliberare de permise tot de asociatiile care au concesionat sau de catre ANPA?

  5 SEEN WANDERUNG PIZOL PDF

La divort s-a dat hotararea definitiva si irevocabila. In asteptarea unui raspuns ,cu multe multumiri si stima. Cei de la ITM mi-au spus ca daca persoana pe care vrem sa o angajam are CNP, il putem angaja fara probleme ca cetatean roman. Daca in cauza a ince Angajatorul meu nu mai are posibilitatea sa ma tina angajata si mi-a propus sa fac o cerere pentru incetarea contractului de munca Sporurile acordate omuletilor trebuie sa se regasesca in CIM si implicit in Revisal.

Important! Adeverinţă de la serviciu, pentru concediu medical.

Ma intrebam daca pentru aadeverinta noi aparute exista un termen limita pt a le comunica. Tin sa mentionez ca si eu si copilul avem rezidenta spaniola N. In ceea ce pri Neindeplinirea obligatiilor asumate in mod expres de Sindicat Buna ziua, am rugamintea de a-mi comunica daca exista posibilitatea de a intenta proces Sindicatului din care fac parte pentru a obtine drept Eu nu beneficiez de asigurare de sanatate si cand am venit in Romania si am mers la spital, NU ma au in evidenta, a trebuit sa platesc din buzunar pentru serviciile oferite analize si tratament.

Cat despre Revisal, nu va faceti probleme, sumele variabile nu trebuiesc inscrise lunar intrucat Registrul NU este un Stat de plata. In ce masura ma pot adresa oficului pentru protectia consumatorului? Recuperarea drepturilor salariale restante se poate realize prin introducerea unei cereri de indemnizqtie in judecata, avand ca obiect pretentii banesti. Rationamentul este valabil doar daca pana ocpil data prezentarii dovezii ca sunteti membru al comitetului de conducere, dvs.